04 / 05 / 2024

manisa belediyesi Saat Kulesi Meydanı

manisa belediyesi Saat Kulesi Meydanı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretleri kapsamında, Büyükşehir’e devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa Selendi'de kent yatırımları devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi önündeki meydanda peyzaj düzenlemesi yaparak, ilçeye saat kulesi de kazandırdı. Düzenleme gece ve gündüz ayrı güzelliğiyle ilçeye renk kattı.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları!

TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları bugün saat 10:00’dan itibaren belli oldu. Yunusemre Belediyesi tarafından yükselen projede toplam 1.101 adet konut satışa çıkarıldı.

manisa belediyesi Saat Kulesi Meydanı Haberi

manisa belediyesi Saat Kulesi Meydanı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyareti sırasında, ilçe belediyesinden devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır eşlik etti. Saat Kulesi Meydanı’nda çalışmaların başladığını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, meydandaki peyzaj çalışmalarının detayları hakkında bilgi verdi. Çakır, Saat Kulesi Meydanı’nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama, wash koro malzemeleri ve 8 adet ahşap bank kullanılacağını belirtti. Bitkisel uygulamalarda özel palmiyeler kullanılacağını ve galvenize kaplamadan özel şekiller verileceğini belirten Çakır, çalışma tamamlandığında çok güzel bir peyzaj düzenlemesi olacağını aktardı.

Kırkağaç’a Güzellik Katacağız

Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve ayrım yapmadan tüm ilçelere eşit hizmet götüreceklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye...