14 / 05 / 2024

manisa büyükşehir deprem evleri

manisa büyükşehir deprem evleri

Manisa’da 21 Nisan 2017’de meydana gelen deprem ve sonrasında yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle evleri ağır hasar gören 9 vatandaş yeni evlerine kavuştu.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden deprem kredisi! Tam 1 milyon faizsiz krediyi kimler alabilir?

İstanbul Belediyesi yine başlattığı hareketle herkese örnek olacak olan kredi detaylarını paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ülkemizde yaşanan deprem sonrasında, deprem bölgesinde bulunan riskli binaların yenilenmesi amacıyla sunmuş olduğu 1 milyon lira değerinde faizsiz kredinin kimler

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı'na taşındı!

30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle büyük hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı’nda bulunan tarihi binaya taşındı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

manisa büyükşehir deprem evleri Haberi

manisa büyükşehir deprem evleri

Manisa’da 21 Nisan 2017 tarihinde merkez üssü Saruhanlı olan deprem ve sonrasında meydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle evleri ağır hasar gören Mütevelli Mahallesi’ndeki 9 vatandaşa yeni evleri teslim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  anahtar teslim törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Şehzadeler Kaymakamı ve Saruhanlı Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Aybars Özbilgin, evleri teslim alacak vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Deprem Sonrası Yaralar Sarıldı

Törende ilk olarak yaşanan deprem ve sonrasındaki çalışmalar kısa bir sunum ile aktarılmasının ardından Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, afet durumunda yapılan çalışmalar...