13 / 05 / 2024

Manisa Büyükşehir kent yatırımları

Manisa Büyükşehir kent yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir kent yatırımları Haberi

Manisa Büyükşehir kent yatırımları

Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt sezonunun açıldığı Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Somalı vatandaşlar güvenli ve konforlu bir yola kavuşmuş olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmaları başladı. Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt yapılmasıyla birlikte vatandaşların takdirini toplayan caddede, yaya kaldırımı ve bordür döşemesiyle birlikte çalışmalar tamamlanacak. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Soma Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi.


Prestij caddesi olacak

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla ilçelerimize en iyi hizmetti götürüyoruz. Sıcak asfalt yapımının...