15 / 05 / 2024

manisa deprem ev yenileme

manisa deprem ev yenileme

Manisa’da 21 Nisan 2017’de meydana gelen deprem ve sonrasında yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle evleri ağır hasar gören 9 vatandaş yeni evlerine kavuştu.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Son dakika az önce deprem oldu! Manisa'da korkutan deprem! 

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem açıklaması yaptı. Manisa’nın Bakır-Kırkağaç ilçesinde saat 16.37’de 3,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 5 kilometre derinlikte oldu.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

DASK, ev sahiplerine daha yüksek teminat sağlamak için azami tutarı yükseltiyor!

DASK, zorunlu deprem sigortası primlerini altı ay önce iki katına çıkarmıştı. Şimdi ise, ev sahipleri için azami teminat tutarını belirlemek için adımlar atmaya başladı. İşte, DASK'ın kararı, ev sahiplerini doğrudan etkileyecek.

Ev sahipleri yasal sınırlamalardan kaçmak için karaborsa yöntemi uyguluyor! Kiracılar bu haberi mutlaka okuyun!

Deprem felaketleri sonrasında yaşanan göç nedeniyle kiralar neredeyse 10 kat birden arttı. Valilikler önlem olarak fahiş fiyatlı daireleri mühürlerken kira artışlarına sınır da konuldu. Ancak tüm bu tedbirler ev sahiplerini durdurmaya yetmedi.

Prefabrik evlerde kampanyalı fiyatlar! 55 metrekare ev 279 bin TL'ye düştü! 

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra prefabrik evlere talep arttı. Bazı firmalar prefabrik ev fiyatlarında kampanya düzenledi. İşte detaylar...

manisa deprem ev yenileme Haberi

manisa deprem ev yenileme

Manisa’da 21 Nisan 2017 tarihinde merkez üssü Saruhanlı olan deprem ve sonrasında meydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle evleri ağır hasar gören Mütevelli Mahallesi’ndeki 9 vatandaşa yeni evleri teslim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  anahtar teslim törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Şehzadeler Kaymakamı ve Saruhanlı Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Aybars Özbilgin, evleri teslim alacak vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Deprem Sonrası Yaralar Sarıldı

Törende ilk olarak yaşanan deprem ve sonrasındaki çalışmalar kısa bir sunum ile aktarılmasının ardından Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, afet durumunda yapılan çalışmalar...