19 / 05 / 2024

Manisa engellilere özel otel

Manisa engellilere özel otel

Antalyalı bir firma Ahmetli-Salihli istikametinde sadece yaşlılar ve engellilere hizmet vermek amacıyla bir otel açmayı planlıyor. Yapılacak yatırımın tutarının ise 50 milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor.

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Demir Country'de engellilere özel daireler!

Demir Country projesinde engellilere özel daireler tasarlandı. Demir İnşaat, projede DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Manisa engellilere özel otel Haberi

Manisa engellilere özel otel

Antalyalı bir firma Ahmetli-Salihli istikametinde sadece yaşlılar ve engellilere hizmet vermek amacıyla bir otel açmayı planlıyor. Yapılacak yatırımın tutarının ise 50 milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor. Proje hayata geçtiğinde hem tedavi merkezi, hem turistlik yer olacak. Firma yatırım için gerekli izinleri almaya çalışıyor.

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, son zamanlarda Manisa'da turizmle ilgili otellerin açıldığını söyledi. Antalya'dan bir firmanın Ahmetli-Salihli yolu üzerinde yaşlı ve engellilere yönelik bir otel açmayı planladığını belirterek, yapılacak olan yatırımın 50 milyon lirayı geçeceğini kaydetti. Turgutlu'da, Salihli'de Lidya Sardes otelin açıldığını kaydeden Sudak, "Turizmle alakalı firmalar geldiği zaman nerede konaklayabiliriz, neler yapabiliriz gibi sorular soruyorlar. Bu imkanları da oluşturmak için teşvik, destek gibi çalışmalar yapmak gerekiyor.  Ahmetli-Salihli yolunda bir firma turizm konusunda yatırım...