04 / 05 / 2024

manisa gördeste hangi yatırımlar yapılacak

manisa gördeste hangi yatırımlar yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.

Riskli binalarda oturanlar dikkat! Güçlendirme hangi durumlarda tercih edilmeli?

Riskli binalarda oturan vatandaşlar binayı yıkıp yeniden yaptırmanın maliyeti yüksek olduğu için güçlendirme çalışmaları ile ilgili detayları araştırırken, İnşaat Doktoru da X hesabı üzerinden güçlendirme ile ilgili merak edilen detayları paylaştı. 

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapacak! Hangi ünvanlara alım yapılacak işte merak edilenler...

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında farklı şehirlerde personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre, hangi ünvanlardan personel alınacağı ve başvuru şartları da merak ediliyor.

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

İşte 21 Ağustos haftası piyasa gündemi! Hangi veriler açıklanacak? Borsa, dolar ve altın ne olacak?

Gelecek hafta yurt içi piyasalar açısından oldukça hareketli geçecek. Perşembe günü açıklanacak faiz kararının yanı sıra ikinci çeyrek büyüme verileri, dış ticaret rakamları ve OVP piyasalar tarafından yakından takip edilecek.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

manisa gördeste hangi yatırımlar yapılacak Haberi

manisa gördeste hangi yatırımlar yapılacak


Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesini ziyaret etti. Gördes Koordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya da ekiplere eşlik etti. Beğenler Mahallesi Muhtarı Bilal Ercan, Dargıl Mahallesi Muhtarı Ferhan Gürer, Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, Karayağcı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gazan ile bir araya gelen ekipler,  Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü üstyapı çalışmalarının da son durumunu inceledi. Vatandaşlar yürütülen çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Hizmetler Hız Kesmiyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün il genelinde yürüttüğü projelerle halkın yaşam standardını yükselten çalışmalara imza attığını belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, 2017 yılında da hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Arslan, altyapı çalışmalarından üstyapı düzenlemelerine, ulaşımdan itfaiyeye, kırsal alanda yapılan yatırımlardan hayvan içme suyu göletlerine, sosyal ve kültürel aktivitelerden gıda bankasına...