30 / 04 / 2024

manisa il müdürü Mustafa Yılmaz

manisa il müdürü Mustafa Yılmaz

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yılmaz, ne zamandan beri bu görevde?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Ufuk Nurullah Bilgin Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı!

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN, Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı. Atama kararı bugünkü 29231 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Manisa İl Emniyet Müdürü polis evi inşaatını gezdi!

MANİSA İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Yunusemre İlçesi'nde dört yıl önce inşaatına başlanan ve geçen 23 Kasım'da teslim edilmesi gerekirken eksikler gerekçe gösterilerek ek süre istenen Polisevi binasında inceleme yaptı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Ceyhan ilçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Tüylü Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti!

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirtti.

manisa il müdürü Mustafa Yılmaz Haberi

manisa il müdürü Mustafa Yılmaz

Mustafa Yılmaz kimdir?

Mustafa Yılmaz, 01.08.1959 tarihinde Denizli İli Acıpayam İlçesi Hacıkurtlar Köyünde doğdu. İlkokulu Hacıkurtlar İlkokulunda, ortaokulu Kelekçi Kasabasında, lise öğrenimini Denizli Endüstri Meslek Lisesinde 1977 yılında tamamladı. 


Konya Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümünden 1981 yılında mezun oldu.


1982 yılı Ocak ayında Mülga İmar ve İskan Bakanlığı merkez teşkilatında kontrol mühendisi , Çanakkale İl İmar Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi ve 1996-1997 yıllarında Çanakkale Bayındırlık ve İskan Müdür Vekili  ve  2002-2003 yılları arasında da 1 yıl süre ile Denizli Belediyesinde çalıştı.


2003-2010 yıllarında Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde  müdür yardımcısı olarak çalıştı.


15.07.2010 tarihinde Manisa Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak atandı  halen de Manisa Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili olarak görevime devam etmektedir.


Evli ve 3 çocuk babasıdır....