30 / 04 / 2024

Manisa Kentpark ne zaman açılacak

Manisa Kentpark ne zaman açılacak

Lale sezonun da açılacağı Mart ayında Mesir Festivali haftası içinde projenin açılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’ya yakışır dev bir hizmeti kente kazandıracaklarını söyledi.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'da başkalarına ait gayrimenkulleri satmaya çalışan şüpheliler yakalandı!

Manisa'da sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Manisa'da imar barışı için 16 bin 932 başvuru!

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş  olan yapıların imar ve iskan sorununun çözülmesi amacıyla hayata geçirilen imar barışından yararlanmak için 16 bin 932 yapı sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı.

Manisa'da 5 bin 731 riskli bina var! 

Manisa'da 22 Ocak'tan bugüne yaşanan depremlerde Saruhanlı, Soma, Aksihar ve Kırkağaç ilçelerinde toplam 275 ağır hasarlı, 596 az hasarlı konut tespit edildi... 

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa depreminin hissedildiği İstanbul'a 'zemin' uyarısı!

Manisa'da dün meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin pek çok ilde hissedilmesinin "normal" olduğunu belirten uzmanlar, merkez üssüne kilometrelerce uzaklıktaki İstanbul'daki bazı vatandaşların depremi daha güçlü hissetmelerinde ise "kötü zeminin" etkili olduğuna dikkati çekti...

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Yunusemre 2020  fiyatları ne kadar?

Manisa Kentpark ne zaman açılacak Haberi

Manisa Kentpark ne zaman açılacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen ve yapımı tamamlanmak üzere olan Kent Park’ta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemede MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra eşlik etti. Projede ince iş olarak tabir edilen çim ekme, çiçek dikimi ve çeşitli düzenlemeleri tek tek inceleyen Başkan Ergün, çalışan işçileri selamlayarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Projenin yapımında görev alan yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, gördüğü bir takım eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.


Mesir haftasında açılacak


Projenin tüm alanlarını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Ergün, çalışmaların hızlandırılması için talimat da verdi. Rüya projenin 475. Uluslararası Manisa Mesir Festivali haftası içerisinde açmayı planladıklarını belirten Başkan...