02 / 05 / 2024

manisa köprü yatırımları

manisa köprü yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eskin Köprüsü, vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları, Eskin Köprüsü’ne giderek incelemelerde bulundu.

Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile yeniden yapılan Salihli-Gölmarmara yolu üzerindeki Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

manisa köprü yatırımları Haberi

manisa köprü yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 10 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Eskin Köprüsü de tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde 10 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara ve Eskin Mahallesi Muhtarı Mehmet Uygun da eşlik etti.

‘Hayırlı Olmasını Diliyorum’

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Eskin Mahallesi’ne köprü sözü verdiğini ve bu sözü yerine getirdiğini belirten Genel Sekreter Halil Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Selendi ilçesinde Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün yerel seçimlerde mahalle sakinlerinin yaşadığı...