06 / 05 / 2024

Manisa Kula yeni hastane

Manisa Kula yeni hastane

MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa aradığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Asgari ücret için öyle bir rakam söylendi ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Milyonlarca personelin gözü kulağı yeni asgari ücretin tespit edilmesinde. Temmuz ayında aylıklar zamlı verilecek. Kulislerde çok çeşitli rakamlar söylenirken bir rakam da HKP'den geldi. Asgari ücretin 33 bin TL'nin üstüne çıkarılması istendi.

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücret zammına çevrildi. Bakan Bilgin yeni zamla ilgili net rakam verdi. İşte tüm detaylar...

EYT'de kördüğümün çözüleceği tarih belli oldu!

Emeklilikte Yaşa Takılan 1,5 milyon vatandaşın gözü kulağı yeni yıl öncesi açıklanması beklenen kararda. 2023 asgari ücret zammının ardından ülkenin en büyük gündem maddesini oluşturan EYT'de yaş sınırının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, yeni gelecek düzenlemeyi heyecanla bekliyor. İşte son daki

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

İddialar peş peşe geliyor! Asgari ücret 10 bin TL…

Milyonların gözü kulağı yeni yılda asgari ücrete gelmesi beklenen zam fiyatlarında. Uzmanlar da bu konuda peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peki, 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olması bekleniyor?

TOKİ Manisa Kula'da 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kula projesinde kaç adet konut yapılacak, Kula TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kula 2022 ucuz konut projesi...

Manisa'ya yeni millet bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Manisa Kula yeni hastane Haberi

Manisa Kula yeni hastane

MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa aradığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi. Kula'da organize sanayi bölgesi kurulması için de çalışma başlattıklarını beliıten Özdağ, "Salihli'yi görüyorsunuz. Orası doldu, ikinci etaba başladılar. Kula'da yapacağımız karma organize sanayi bölgesinde 2 bin çocuğumuz çalışacak, sizin evlatlarınız çalışacak" diye konuştu. 


Hürriyet