17 / 07 / 2024

manisa saruhanlıya gençlik merkezi mi inşa edilecek

manisa saruhanlıya gençlik merkezi mi inşa edilecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran’ı ağırladı. Başkan Ergün, Saruhanlı ilçesinde yapılacak olan yatırımları anlattı.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya 81 ilde 1200 personel alacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bakanlığın Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda görev yapacak 1200 yönetim personeli alınacak. Türkiye genelinde yapılacak alımın şartları adaylar tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

2021 yılında 23 projenin hayata geçeceğini söyleyen Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bu projelerden birinin alışveriş merkezi inşaatı olduğunu dile getirdi. 

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

manisa saruhanlıya gençlik merkezi mi inşa edilecek Haberi

manisa saruhanlıya gençlik merkezi mi inşa edilecek


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Başkan Cengiz Ergün, Saruhanlı da hayata geçirilecek Saruhanlı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası için Saruhanlı Belediyesi Başkan Vekili Eşref Doğrukıran ile protokol imzaladı. Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Saruhanlı Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan ve Meclis üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Cengiz Ergün, “Saruhanlı Belediyesi’ne tahsis edilmiş olan arazi üzerine ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak mutabakatıyla birlikte bir protokol imzalıyoruz. Mevcut Saruhanlı’nın merkezinde yer alan alanda yapılacak olan Saruhanlı Hizmet Binası ve ilçe koordinasyon binası MASKİ, MABEM ve MASMEK birimlerinin olacağı ve altında da kapalı otoparkın yer alacağı alan için projenin protokolünü gerçekleştiriyoruz. Kesin...