17 / 05 / 2024

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restorasyon çalışmaları

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restorasyon çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi.

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Suzuki Swift Hibrit'e çılgın Ağustos zammı! 7 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, otomobilseverlerin beğenisini kazanan Swift Hibrit modelinde çılgın bir Ağustos zammıyla fiyatları yükseltti. Bu zamla birlikte, Swift Hibrit modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları güncellendi. İşte gözden geçirilmiş Suzuki Swift fiyatları...

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Altın fiyatlarında tarihi gün yaklaşıyor! İslam Memiş olacakları sıraladı

Altın fiyatlarında tarihi günler yaklaşıyor. Altın alacaklar bu tarihe kilitlendi. Finans Analisti İslam Memiş ise seçim sonrası piyasalarda yaşanacaklara karşı yatırımcıyı uyardı.

Altın için çılgın tahmin geldi! Sene sonuna kadar bu rakam kesin görülecek! 1 gramı bile olan yerinde duramayacak

Altın fiyatları 12 Mayıs Cuma günü yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor Altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine dev kurumdan çılgın tahmin geldi. 

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restorasyon çalışmaları Haberi

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restorasyon çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülgün Hatun Hamamı’nda sürdürülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. Şehzadeler ilçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi hamamda gerçekleştirilen çalışmaların bitmek üzere olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, mekanik yerden ısıtma tesisatı ve mermer kaplama çalışmalarının tamamlandığını, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında hamamın tarihi dokusunun bozulmaması için büyük titizlikle çalışıldığını belirtti. Kurul onaylı projeler doğrultusunda revize edilen imalatların önümüzdeki günlerde biteceğini belirten Gençoğlu, restorasyon çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünün altını çizdi.


"TARİHİ YAPILAR GÜN YÜZÜNE ÇIKARILIYOR"

Tarihi yapılarda gerçekleştirilen çalışmaların Manisa’nın dokusunu bozmadan yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tarihi yapılarda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları sayesinde bu yapıları gün yüzüne çıkartmış oluyoruz. Gelecek nesillere geçmişimizi en iyi şekilde...