07 / 05 / 2024

manisa yeni sgk binası açıldı mı

manisa yeni sgk binası açıldı mı

Manisa'nın en önemli simgelerinden biri olan Beyazfil'de yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Yunusemre'de yapımı tamamlanan yeni hizmet binası için gün sayıyor.

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın...

EYT’liere müjde! EYT için yeni tarih verildi! Ünlü SGK uzmanı peş peşe açıkladı!

7 Şubat tarihinde TBMM'de görüşülecek EYT düzenlemesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT için yeni tarihi duyurdu.

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu! 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

manisa yeni sgk binası açıldı mı Haberi

manisa yeni sgk binası açıldı mı


Yapımına 2011 yılında başlanan yeni hizmet binası 18 Kasım 2015 tarihinde müdürlüğe teslim edildi. Müdürlük bünyesinde yaklaşık 200 personel çalışıyor. Amaçlarının 2016 yılından önce yeni hizmet binasında Manisalılara hizmet vermek olduğunu kaydeden Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nesrin Aras, "Ne zaman geçeceğimizle ilgili net bir tarih veremiyoruz. Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yapılacak düzenlemelerin ardından hizmete açılacak. Arşivlerimiz yavaş yavaş taşınıyor" dedi.


Manisalılara hayırlı olsun


Yeni binanın 7 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu vurgulayan İl Müdürü Nesrin Aras, "Yeni binamızda engelliler için bir alan olacak. Engelli vatandaşlar geldiği zaman servisleri dolaşmadan, katlara çıkmadan giriş katında hizmet alacak. Yeni hizmet binasının Manisalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.



Yeni...