05 / 05 / 2024

Manisa Yunusemre kentselödnüşüm başladı

Manisa Yunusemre kentselödnüşüm başladı

Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanan ve bugün itibari ile Resmi Gazete"de yayınlanan kararla Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde sınırları belirlenen alanlarda kentsel döşünüm başlayacak. 465 konut yerine 770 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Yunusemre 2020  fiyatları ne kadar?

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen konutların kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen konutların kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları ise henüz belli olmadı..

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi'ndaki 1.500 konutun kurası çekiliyor. Peki, TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları açıklandı mı?

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1.500 adet konutun kurası bugün çekiliyor. Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi açıklanınca burada olacak...

Manisa yunusemre TOKİ 2. etap kurası çekiliyor!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekiliyor..

TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları tam liste!

TOKİ, Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut hayata geçiriyor. TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kuralar 16 Temmuz'da çekilecek. 

TOKİ Manisa Yunusemre 3+1 kura sonuçları 2018!

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi'ndeki 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. TOKİ Manisa Yunusemre 3+1 kura sonuçları 2018 açıklanınca burada yer alacak..

Manisa Yunusemre kentselödnüşüm başladı Haberi

Manisa Yunusemre kentselödnüşüm başladı

Yunusemre Belediyesi aylardır üzerinde çalıştığı dev projeyi hayata geçirdi. Kurulmasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, Manisa'nın en önemli sorunlarından birisi olan konut ihtiyacını karşılamaya yönelik toplu konut projesinin TOKİ işbirliği ile tamamında 5.500 sayısına ulaşacak toplu konut çalışmasının ilk ayağı olan 1150 konutun başvurularına başlandı. 1 Haziran-30 Haziran arasında ön başvuruların alınacağı konutların yapımına yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede başlanacak. 


Yunusemre İlçesi Akgedik bölgesinde yapılacak olan konutlar, ağırlıklı olarak organize sanayi bölgesinde çalışan işçilere yönelik başvuru beklense de. sosyal konul ve dar gelirlilere hitap edecek konutlara. Yuııusemre ve Şehzade merkez ve köylerinde yaşayan herkes başvurabilecek. 2+1 konutlar için ön başvuru bedeli 1000TL 3+1 konutlar iç in ön başvuru bedeli 2000 TL'dir. 


Yapımı gerçekleştirilecek konutlara ait. konut, ticaret merkezi, ofis...