15 / 05 / 2024

Manisa Zeytin İhtisas OSB Akhisar

Manisa Zeytin İhtisas OSB Akhisar

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

İzmir ve Manisa'da zeytin alanları imara mı açılıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " Son zeytin alanının da imara açılacağının belgesi "başlıklı yazısına yer ver verdi. İşte yazının detayları..

Manisa'ya ihtisas OSB müjdesi!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, bünyesinde okul, üniversite, fakülte ve araştırma enstitüleri gibi çeşitli eğitim kurumlarının yer alacağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Manisa’ya İhtisas OSB’si yolda!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, bünyesinde okul, üniversite, fakülte ve enstitü gibi çeşitli eğitim kurumlarının yer alacağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Akhisar Zeytin İhtisas OSB çalışmaları başladı!

Kurulum aşaması tamamlanıp parsel satışlarına başlanılan Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar başladı.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si Manisa'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

İlk zeytin ihtisas OSB'si Akhisar'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Manisa Zeytin İhtisas OSB Akhisar Haberi

Manisa Zeytin İhtisas OSB Akhisar


13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı. Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı. Akhisar ve çevre bölgelerde faaliyet gösteren yatırımcıların katıldığı tanıtım toplantısı Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ın sunumu ile yapıldı. Katılımdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Böyle bir potansiyelin farkındaydık ama bunun somutlaşması bir biraz daha yüreklendirdi. Çok uzun süredir Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi girişimlerimiz vardı ama bu yerin tespiti, buradaki teknik çalışmalar bugüne kadar devam etti ve sürdü. Bizim için süreyi uzatan en önemli konulardan bir tanesi de buradaki...