03 / 07 / 2024

Manisanın ikiz kulelerinde sona yaklaşıldı

Manisanın ikiz kulelerinde sona yaklaşıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için ortaya koyduğu dev projelerden ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda sona yaklaşıldı. Kulelerden birini MASKİ kullanacak.

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

İkiz villalarda okul yapılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda arkadaşıyla müşterek arsasında ikiz villa yaptırdığını belirten okuyucu, arkadaşının villayı kiraya verdiğini söyledi ve müdahale edip edemeyeceklerini sordu.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Tarihi yalıda komşu paniği!

II. Abdülhamid döneminde 1906 yılında Raimondo Daronco tarafından Sara Sultan'ın ikiz torunlarına yapılan Yeniköy'de bulunan Faik ve Bekir Bey yalısında yaşayan kardeşlerin başı komşusuyla dertte.

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri!

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri alındı. Tüm kulelerin karantina altına alınmasının dışında 500 polis kuleler için görevlendirildi.

TOGO Kulelerinde çalışan personeller işten çıkarıldı mı? 

Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün'ün TOGO kulelerinde çalışan personelinin işine son verdiği iddia edildi.

Küresel ekonomide 'ikiz şok' endişesi!

Dünyanın üretim motoru olarak nitelendirilen Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüsün global bir sorun haline gelmesi, tarihte nadir görülen arz ve talep şokunun aynı anda gerçekleştiği "ikiz şok" kaygılarını artırdı.

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, Ankara TOBB'un ikiz kulelerinden aylık 120 bin TL'ye iki ayrı kat kiraladı. RTÜK'ün Bilkent'te 6 katlı binası bulunuyor...

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

Dünyanın en pahalı tren garı New York'ta açılıyor!

Dünyanın en pahalı tren garı New York Manhattan’da hizmete açılıyor Oculus (göz) adı verilen istasyon ikiz kulelerin yıkıldığı yere inşa edildi.

Manisanın ikiz kulelerinde sona yaklaşıldı Haberi

Manisanın ikiz kulelerinde sona yaklaşıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için ortaya koyduğu dev projelerden ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda sona yaklaşıldı. İkiz kuleler şeklinde yapılan projede kulelerden birini Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MASKİ), diğerini de oda ve dernekler kullanacak. Ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve dernek temsilcileri, projenin tamamlanmasıyla birlikte rahat bir nefes alacaklarını ifade etti.


Kentin ihtiyaçları noktasında projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda kamu yararına çalışan dernek ve odalar için hayata geçirdiği ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’ projesinde, artık sona gelindi. İki kuleden oluşan projenin biri ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve derneklerin hizmetine sunulacakken, diğer kule ise Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ tarafından kullanılarak Manisalılara hizmet verecek.


Oda ve derneklerin...