03 / 05 / 2024

Manisayı baştan inşa ediyoruz

Manisayı baştan inşa ediyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Fındık fiyatları sil baştan değişti! İl İl fındık fiyatları açıklandı! 2023 fındık fiyatları ne kadar oldu?

2023 güncel fındık fiyatları, geçtiğimiz gün yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Fındık fiyatları sil baştan değişti. İl il fındık fiyatları açıklandı. İşte 2023 fındık fiyatları...

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

TOKİ 11 ili baştan inşa edecek! 650 bin konut sahiplerini bekliyor!

TOKİ, ev hayali kuran vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor. Şu sıralarda 11 ilde 650 bin konut teslim edilmeyi bekliyor. İşte detaylar!

İslam Memiş'ten sil baştan altın tahmini geldi! Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Altın tahminleri ile piyasaları sallayan uzman isim İslam Memiş altın ile ilgili sil baştan altın tahmininde bulundu. Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Manisayı baştan inşa ediyoruz Haberi

Manisayı baştan inşa ediyoruz



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisalıların gösterdiği teveccühle 30 Mart 2014’te Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini dile getiren Başkan Ergün, “2009-2014 hizmet dönemimizde yaptığımız çalışmalar  vatandaşlarımızın takdirini kazanmış, bu nedenle Manisalılar Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine şahsımı layık görmüştür. Bu vesileyle bize destek veren ya da vermeyen tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Mazbatamızı 9 Nisan’da alıp hızla büyükşehir geçiş süreci çalışmalarına başladık. Hedefimiz bu süreci vatandaşlarımıza sancısını yansıtmadan aşmak olmuştu. Geldiğimiz noktada bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi. 


Mesai mefhumu gözetmedik 


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) kurulması, Genel Sekreter ve yardımcılıklarının atanması, ilçelerden devirlerin yapılması, kapanan belde belediyelerinin borçlarının büyükşehire devri ile mahalleye dönen köylerin entegresi gibi büyükşehir yapılanmasıyla ilgili her konuyu en ince...