03 / 05 / 2024

manyas evleri çekilişi

manyas evleri çekilişi

TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi 20 Nisan 'da yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı proje toplamda 500 adet daire emeklilere özel kategoride satışa çıkarılıyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişi ne zaman? Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekiminde son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişi ne zaman 2023? Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekiminde son dakika ve Arnavutköy Yenişehir Evleri...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak? Emlak Konut THY Yenişehir Evleri'nde son dakika!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak? Emlak Konut THY Yenişehir Evleri'nde son dakika...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal kura çekilişleri içinde milyonlarca kişinin yaşadığı büyük şehirlerden İstanbul yer almaktadır. Peki İstanbul TOKİ evleri kura çekiliş tarihi belli oldu mu, İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak tarihindeki depremde evleri yıkılan vatandaşlar için Yazıkonak beldesinde inşaatı tamamlanan 381 konuttan 250'sinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman?

Ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği TOKİ evleri, her sene binlerce konut yapıp sahiplerine teslim ediyor. Peki İstanbul’daki TOKİ evleri nerede yapılacak? TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

manyas evleri çekilişi Haberi

manyas evleri çekilişi

Ödeme planına göre TOKİ Balıkesir Manyas'da yüzde 12 peşinat sağlandığında kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta ise 240 aya kadar taksit imkanı uygulanıyor.


Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 22 Nisan 2016 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek. 


TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi 20 Nisan'da gerçekeleşecek. Projedeki taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura çekilişi katılım listesi için tıklayın


Satış duyurusu için