24 / 07 / 2024

Manyas fakülte yapımı

Manyas fakülte yapımı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, büyükşehir belediyesinin yatırımlarını yerinde incelemek ve tüm mahalle muhtarlarının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için Manyas'a teknik gezi gerçekleştirdi.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Boğaziçi Üniversitesi'ne 2 yeni fakülte kurulması kararı TBMM'de!

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör ataması ve üniversiteye iki yeni fakülte kurulması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne 4 yeni fakülte yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) dört yeni fakültenin kurulmasına onay verdi. Açılacak yeni fakültelerle birlikte ADÜ'deki fakülte sayısı 18'e yükselecek.

Aydın Söke'de fakülte inşaatı için yeni hamle başlatılıyor!

Söke’de yapımı devam eden Mimarlık ve Tasarım Fakültesi inşaatının tamamlanabilmesi için yeni hamle başlatılıyor.

Girne Üniversitesi'ne 5 yeni fakülte binası yapılacak!

Girne Üniversitesi mevcut 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 bölümüne, yeni onay alan 5 fakülte ve 17 bölüm ekledi. 5 yeni fakültenin binasının temeli, KKTC'nin Cumhuriyet Bayramı olan 15 Kasım'da atılacak.

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Kocaeli Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kentteki yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başiskele Vezirçiftliği’nde yapılan çalışmada Fakülte Caddesi yenilendi.

Manyas fakülte yapımı Haberi

Manyas fakülte yapımı

MANYAS Belediyesi'ne kırsal mahallelerde kuşanılması için 150 tane çöp konteynırı tahsis edeceklerini açıklayan Başkan Uğur, Manyas ilçesinde toplanan katı atıkların Balıkesir İli Düzenli Katı Atık Tesisleri'nde depolanması için talimat verdi. 


Başkan Uğur, ayrıca Manyas protokolü ve vatandaşının dile getirdiği Ziraat Fakültesi talebi için gerekli desteği sunacağını belirtti. Başkan Uğur, Manyas'a bağlı 50 mahalle muhtarından başta yol, altyapı ve su olmak üzere gelen talepleri dinledi. 



UĞUR; "Manyas- Gönen Yolu İhalesi 

Bir Ay İçerisinde Yapılacak" Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Manyas AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kahraman, bürokratlar ve vatandaşlar tarafından Manyaslılar Vakfı'na ait aş evinin önünde karşılanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vakfa ait aşevinin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. 



Manyaslılar Vakfı ziyareti sonrası Ak Parti İlçe...