09 / 05 / 2024

MAPIC fuarı cannes

MAPIC fuarı cannes

MAPIC Fuarı'nda Türkiye rüzgarı esiyor. Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı olan Mapic 2013 fuarında Türkiye programı kapsamında dün akşam gerçekleşen akşam yemeğine uluslar arası firmaların ilgisi yoğundu...

MAPIC Fuarı'nın oturumları netlik kazandı!

Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı olan ve Cannes' da düzenlenecek olan Mapic fuarına geri sayım hız kazanmışken, Türkiye’ nin fuarda gerçekleştireceği oturumlar da netlik kazandı...

MAPIC için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor!

2006 yılından bu yana Alkaş’ın Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

MAPIC fuarı cannes Haberi

MAPIC fuarı cannes

Bugün gerçekleşen oturumun en dikkat çeken yanı ise dünyanın en büyük oyuncakçısı olan Hamleys’in 2014’de Türkiye’de olacağının açıklanması oldu.


Türkiye’nin ve Türk iş dünyasının tanıtımında da önemli rol oynayan Mapic Fuarı’nda Alkaş’ın katkılarıyla gerçekleşen Türkiye programında dün akşam; Majestic Hotel’de Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği önderliğinde uluslararası yatırımcılar ile Türk yatırımcı ve perakendecilerin buluştuğu özel bir akşam yemeği düzenlendi. Cannes’ın en gözde mekanlarından Majestic Barriere Hotel’de gerçekleştirilen 250 kişiyi bir araya getiren akşam yemeğine uluslararası birçok firmanın temsilcisi katıldı. Yemek Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Mengü’nün, misafirlere AYD ve Türk perakende sektörüyle ilgili bilgiler verdiği hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Başkan Mengü sonrasında söz alan Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Kamu Özel Sektör İşbirliği Daire Başkanı Arda Ermut konuşmasında özellikle...