23 / 07 / 2024

maraş doğukent halı saha

maraş doğukent halı saha

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı.

ŞOK’ta sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü!

ŞOK’da 8 Ağustos’a kadar indirimli ürün kampanyası devam edecek. Bu doğrultuda, Vestel sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgazda OHAL dönemi! Neler değişecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen illerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Gazprom’dan tehdit doğal gaz sözleşmesini her an feshedebiliriz

Rusya’nın enerji şirketi Gazprom, Moldova’nın düzenli olarak ihlal ettiği doğal gaz sözleşmesine ilişkin yaptığı açıklamada sözleşmeyi her an feshedebileceklerini açıkladı. Moldova’da Ocak ayında yeterli doğal gaz temin edilememesi nedeniyle olağanüstü hal ilan edilmişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Hayalet kent Maraş için düğmeye basıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan Doğu Akdeniz’in en önemli turizm merkezlerinden Maraş kentinin açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da konteyner kentte yaşam başladı! 

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde 900, Kırklar Mahallesi'nde de bazıları iki katlı 456 konteynerin kurulumu tamamlandı. Depremzedelerin geçici olarak barınmaları için kurulumu tamamlanan konteynerlere yerleşme süreci başladı...

Elazığ Doğukent'te 700'ün üzerinde konteyner kuruldu!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası bölgede depremzedelerin geçici barınması için 4 bin 790 konteynerin kurulacağı 5 alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor...

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan "15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu" hizmete açıldı. Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen spor salonu bin kişilik kapasiteye sahip.

Elazığ Belediyesi 16.3 milyon TL'ye arsa sattı!

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan ve Doğukent Mahallesi’nde bulunan 12 parsel arsanın 16 milyon 358 bin TL'ye sattı.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

maraş doğukent halı saha Haberi

maraş doğukent halı saha


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi spora ve sporculara destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmeleri için hizmetlerine ve yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğukent’te yapımını tamamladığı halı sahayı gençlerin hizmetine sundu. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce 550 metrekarelik bir alana yapılan halı sahayı gençlerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, ilimiz genelinde özellikle gençlerin ve vatandaşların spor yapabilecekleri alanları artırmayı hedefliyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...