29 / 04 / 2024

maraş malik ejder kentsel dönüşüm ne durumda

maraş malik ejder kentsel dönüşüm ne durumda

Yıkımı yapılacak bölgeyle ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir, riskli alanlara inşa edilen Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde yıkım çalışmasının başladığını bildirdi....

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Maraş depreminden sonra İstanbul'da deprem bekleniyor mu? İki deprem profesöründen korkutan uyarı!

Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, İstanbul depremi de yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Ahmet Ercan peş peşe açıkladı. İstanbul depremi yakın mı?

Dondurma deyip geçmeyin! Dünyada 48 ülkeye ulaşan Maraş dondurması bakın ne kadar döviz kazandırdı?

Dondurma deyince artık sadece Türkiye’de Kahramanmaraş akla gelmiyor. Çünkü lezzetiyle de ünlenen bu şehir artık tam 48 ülkeye yaptığı dondurma ihracatıyla döviz rekorları kırıyor ve dünya genelinde de biliniyor. Peki Maraş dondurması geçen sene ihracattan ne kadar gelir elde etti?

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

maraş malik ejder kentsel dönüşüm ne durumda Haberi

maraş malik ejder kentsel dönüşüm ne durumda


Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım yapıldı.


Dönüşüm çalışmalarının ilkine; Malik Ejder Mahallesi’nden başlayan belediye görevlileri, 6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘Riskli Alan’ ilan edilen Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde 2 bin 500 konutun yıkımını gerçekleştirecek. 


Yıkımı yapılacak bölgeyle ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir, riskli alanlara inşa edilen Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde yıkım çalışmasının başladığını bildirdi.


İlk etapta biri Hacı Bayram Veli, dört tanesi ise Malik Ejder Mahallesi'nde olmak üzere 5 adet konutun yıkımının gerçekleştirildiğini aktaran Özdemir, “Riskli alanların acele el koyma yoluyla kamulaştırması yapılmış olup, vatandaşlara kamulaştırma bedelleri ödendikten sonra yapılar boşaltılmış ve sorunsuz bir şekilde yıkım gerçekleştiriliyor” dedi.


Zaman...