30 / 04 / 2024

Mardin altyapı projeleri

Mardin altyapı projeleri

Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Temmuz'da Mardin'de miting düzenleyeceğini söyledi.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi 3 Mayıs'ta!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mardin altyapı projeleri Haberi

Mardin altyapı projeleri

Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Erdoğan'ın Mardin Artuklu Üniversitesi'nde açılmasını sağladığı Kürtçe ve Süryanice dil bölümleri ile yasakları kaldıran lider olduğunu belirtti. 


Başbakan Erdoğan'ın Mardin'i çok sevdiği ve değer verdiğini söyleyen Şener, Turizm, Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, KÖYDEŞ, Spor ve daha bir çok alanda 9 milyar liranın üzerinde bir yatırımın 12 yılda gerçekleştirildiğini hatırlattı. 


MARDİN BÜYÜDÜ, TÜRKİYE BÜYÜDÜ 


Mardin'de 12 yıl içerisinde üretim, ihracat katlayarak büyüdüğünü ifade eden Şener, "2002 yılında Mardin ürettiği ürünün sadece 22 milyon dolarlık kısmını ihraç ederken şuanda bu rakam 1 milyar doları buldu. 


2002 yılında Mardin ödediği vergi 39 milyon lira iken 2013 yılında ise 169 milyon liraya yükseldi. Bu rakamlarda gösteriyor ki...