29 / 04 / 2024

Mardin Kızıltepe arsa satışı

Mardin Kızıltepe arsa satışı

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla 4 arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Mardin ili Kızıltepe Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, İpek ve Tepebaşı Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Mardin'de 25.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon 363 bin 789 TL olarak belirlendi. 

Mardin Kızıltepe arsa satışı Haberi

Mardin Kızıltepe arsa satışı

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası 4 milyon 759 bin 783 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen ilk ihale tarihi 8 Şubat 2018 olarak ilan edildi. 

Tapu kaydı ve özellikleri : Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mah. 2 Cilt,212 Sayfa, 110 Ada, 4 Parsel, Arsa vasıflı taşınmaz.Satışa konu taşınmazın borçlu şirket adına kayıtlı iken hacizli olarak 3. Şahısa devredildiği görülmüş olup, Taşınmaz üzerinde fabrika binası,1 adet silo,2 katlı idare binası ,1 adet kantar,1 adet yapı(buğday depolama ),bazı alanların çelik konstrüksiyon ile üstü kaplı ve zeminin tamamının betonla kaplı olduğu tespit edilmiştir.Fabrika binası alanı (5 katlı alan=427.98m2, 2 katlı alan(1) =52.53m2, 2 katlı alan(2)=20.90m2,) Çelik Konstrüksiyon Alanı=4484,02m2,Depo=602.08m2,İdare Binası=122.41m2 ve geri kalan...