04 / 05 / 2024

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Mardin'de tarihi silueti bozan binalar yıkılacak!

Kent genelinde yapılan yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş 240 binanın tespit edildiğini bunlardan ikisinin yıkıldığını dile getirdi. 

Mardin'de eski yapılar yıkılıyor!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, şehrin siluetini bozan ve görüntü kirliliğine neden olan betonarme yapıların yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Mardin'de tarihi yapılar onarılacak!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, "Yılda milyonlarca turist ağırlayan bir şehrimiz var. Şehrimizde bulunan tarihi yapıların bakım, onarım ve restorasyonu bizim için büyük önem arz ediyor" dedi.

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Salihli OSB'nin 2. etabında 13 firmaya yer tahsisi yapıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Süryanilerin yaptığı Akitu Oteli Mardin'de hizmete girdi!

40 yıl önce İsviçre'ye göç eden Süryaniler Mardin'de yaptığı otel hizmete girdi. Akitu Oteli'nin açışında Vali Mustafa Yaman konuştu...

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Haberi

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, İzmir'de tadımlık anlattıkları Mardin standına ziyaretçi akınına uğramasının kendilerini sevince boğduğunu söyledi. 

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Vali Yardımcısı Ali Gündoğan ile İl Kültür Turizm Müdürü Alaaddin Aydın tarafından bizzat ağırlanan konuklara Mardin'in sahip olduğu kültürel zenginlikler hakkında bilgi verildi. 


İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın yanı sıra yaklaşık 15 ilin valisi, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Prof. Dr Ahmet Maranki, çok sayıda belediye başkanı sivil toplum örgütü temsilcisi, sanatçıların da aralarında olduğu çok sayıda tanınmış sima tarafından ziyaret edilerek fuar alanının en fazla ilgisini çeken standlardan biri olmayı başaran Mardin standına yazılı ve görsel basının temsilcileri de büyük...