30 / 04 / 2024

Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projeleri

Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projeleri

Mardin'in Yeşilli ilçesinde riskli alan ilan edilen bazı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulanacak. Mardin'e bağlı Yeşilli ilçesinde bulunan bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den ucuz konut bekleyenler Mardinlilere müjde! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşillii projesinin ihalesini 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den Mardin'e 175 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli ilçesinde 175 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projeleri

Mardin'in Yeşilli ilçesinde riskli alan ilan edilen bazı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulanacak. 

Mardin'e bağlı Yeşilli ilçesinde bulunan bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


Söz konusu kararla birlikte, Yeşilli ilçesinde yeni alanlar kentsel dönüşüm kapsamına alınmış oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Yeşilli ilçesindeki Gül ve Tepebaşı mahallesi riskli alan ilan edildi. 

Resmi Gazete'de yer açıklamada, Mardin İli, Yeşilli ilçesi, Gül ve Tepebaşı Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 5/9/2016 tarihli ve 10954 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanları Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'inci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 26/9/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır" denildi. 


Mardin...