18 / 05 / 2024

Margüz Yapı Denetim adres 

Margüz Yapı Denetim adres 

Margüz Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fethi Güzel tarafından kuruldu.

Yapı denetim sistemi değişiyor mu? İşte kulislerden sızan o bilgi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen yapı denetim sisteminde havuz modelinin yumuşatılabileceği iddia edildi. 

Şahin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özuğur Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demir tarafından kuruldu.

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldız tarafından kuruldu.

Seymen39 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seymen39 Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Seymen tarafından kuruldu.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Büyükak tarafından kuruldu.

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Dilber Kasımoğlu tarafından kuruldu.

Büte Yapı Denetim Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Büte Yapı Denetim Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Büte Yapı Denetim Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çağlar tarafından kuruldu.

Margüz Yapı Denetim adres  Haberi

Margüz Yapı Denetim adres 

Margüz Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fethi Güzel tarafından kuruldu.

Margüz Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. b)Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir,yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık,...