21 / 05 / 2024

mark zuckerberg komşu evleri aldı

mark zuckerberg komşu evleri aldı

Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg’in, California’nın Palo Alto şehrindeki evinin yatak odasını görecek yükseklikte bir binanın inşa edilmesini engellemek amacıyla 4 komşu evi satın aldı.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşular veya rahatsız edici eğlence mekanlarıyla karşı karşıya kaldığınızda yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Bu süreçte öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve usulünce uyarmalısınız. Ancak gürültü yine devam ederse daha etkili önlemler alabilirsiniz.

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Zuckerberg’in şirketi Meta'ya AB’den ayar! Tam 390 milyon euro!

Mark Zuckerberg’in, şirketi Meta’dan yana yüzü bir türlü gülmedi. Meta’nın hisseleri geçen yıl tam yüzde 65 düşüş gerçekleştirirken, son darbe ise Avrupa Birliği’nden geldi.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Flaş!  Mark Zuckerberg, Elon Musk’ı hedef aldı!

Mark Zuckerberg, Elon Musk'a ait olan Neuralink beyin çipi ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zuckerberg normal insanların beyin çipi kullanmak istemediğini söyleyerek Elon Musk’a taş attı. İşte detaylar...

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

mark zuckerberg komşu evleri aldı Haberi

mark zuckerberg komşu evleri aldı

Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg’in, California’nın Palo Alto şehrindeki evinin yatak odasını görecek yükseklikte bir binanın inşa edilmesini engellemek amacıyla 4 komşu evi satın aldı.


Evlerde 30 milyon dolar bedel ödeyen Zuckerberg, yeni bir proje de hazırladı. Projesini kentin Planlama ve Çevre Departmanı’na sunan Zuckerberg, mevcut evlerin yıkılacağını ve yerlerinde yüzde 20 daha az yer kaplayan yeni binalar yapılacağını ifade etti. Facebook CEO’su tarafından yapılan başvuruda, planlanan yapıların mahallenin mevcut estetiğine uygun olacağı da kaydedildi.


Star 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Palo Alto'da bulunan manzarasını kapattığı gerekçesiyle satın aldığı 4 evi yıkacak.


Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, Kaliforniya’nın Palo Alto bölgesinde bulunan evinin manzarasını kapatan 30 milyon dolar değerindeki 4 komşu evi satın aldı.


Zuckerberg’in...