29 / 04 / 2024

markalı projelere talep arttı mı

markalı projelere talep arttı mı

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Markalı arsa sektörü gittikçe büyüyor! Arsa yatırımına talep artıyor!

Arsaya olan talebin canlılığını ve bu alandaki marka sayısının azlığı fark eden bazı şirketler, son zamanlarda markalı arsa satışları için düğmeye bastı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

Dünya jet-seti Türkiye'den ev kiralayacak!

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Cadde konseptli projelere talep artıyor!

Pandemi nedeniyle açık alanların tercih edilmesi, caddelerin popülerliğini artırdı. KFC'den Orka'ya pek çok şirket, caddelerdeki mağaza sayısını artırmak için harekete geçti. Açık alanlı AVM'ler tercih sebebi olurken, yeni konut projelerinde de cadde konseptli yatırımlar öne çıkmaya başladı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule gelen talebin arttığını belirten Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Akbalık, “Doğru projelere talep var” dedi.

Markalı gayrimenkule talep her geçen gün artıyor!

Son yıllarda markalı gayrimenkule talep giderek artıyor. Bölgeye göre konsept nitelikler barındıran ve proje sınıfında kategorilendirilebilecek donatılara sahip projeler markalı gayrimenkul olarak değerlendiriliyor.

Konutta ön talep dönemini bekleyenler dikkat!

Eylül ayı ile birlikte yeni sezona başlayan gayrimenkul sektöründe markalı konut projelerinde ön talep ve ön satış dönemi de başladı.Ön talep döneminde ilk fiyat avantajını kaçırmayan alıcılar için yeni bir fırsat döneminin kapıları açıldı. İşte o projelerden bazıları...

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

Karma projelere talep her geçen gün artıyor!

Konut, AVM, ofis, otel, kültür merkezi gibi birden fazla işlevi olan karma kullanımlı yapılar, İstanbul’dan diğer büyük şehirlere yayılıyor. Karma projelere olan ilgi her geçen gün artıyor.

markalı projelere talep arttı mı Haberi

markalı projelere talep arttı mı

Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.


Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını da harekete geçirdi. Yoğun çalışma temposundan bir süre de olsa uzaklaşmak isteyenler, artık otel konforunda ama ev rahatlığında yer arayışına giriyor. Bu arz hali de yazlık yatırıma talebi sıkıştırdı. 


12 ay kullanım için


Vatandaş artık yazlık yatırımını pörtföyüne eklerken, sezonluk değil 12 aylık kullanım için değerlendiriyor. Hali hazırda kullanılmadığı zaman kiraya verme seçeneğinin de yoğun olduğu yazlık yatırımı, bu yüzden oldukça cazip hale gelmeye başladı.


Mila’s Daphne Peninsula


MYC Partners tarafından hayata geçirilen Mila's Daphne Peninsula, Bodrum’u Avrupa Birliği’n den Tasarım ödüllü, prestijli bir projeye kavuşturuyor. Mila’s Daphne Peninsula’da yaşayacak olan herkes, evin her bölgesinden kesintisiz deniz...