15 / 05 / 2024

Marmara Grubu başkanı Akkan Suver

Marmara Grubu başkanı Akkan Suver

Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’nün annesi Hacı Latife Yümlü vefat etti. Bugün de Perpa Kooperatifleri Yönetim Kurulu ve Kooperatif Üyeleri taziye mesajı yayınladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Marmara'dan başlanarak riskli yerleşim yerleri depreme hazırlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm ve deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Bölgesi'ni işaret etti. İşte o açıklama...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na ziyaret!

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Ataşehir'de bulunan genel merkezini ziyaret etti. Kassanov İstanbul Finans Merkezi projesi hakkınde detaylı bilgiler aldı...

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Kadir Topbaş Marmara Grubu’nda gelişen İstanbul’u anlattı!

Marmara Grubu toplantısında konuşan Başkan Topbaş, 9,5 yılda 60 milyar TL yatırım yaparak dünyanın gıpta ettiği bir şehir oluşturduklarını belirterek, yatırımlarda metroya öncelik verdiklerini söyledi.

Osman Okyay Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Okyay, Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu....

Marmara Grubu başkanı Akkan Suver Haberi

Marmara Grubu başkanı Akkan Suver

Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’nün annesi Hacı Latife Yümlü (103) vefat etti. Merhume Yümlü, 9 Ağustos Cumartesi günü 103 yaşında İstanbul’da vefat etti. Bugün de Perpa Kooperatifleri Yönetim Kurulu ve Kooperatif Üyeleri taziye mesajı yayınladı...


Merhume Hacı Latife Yümlü, 10 Ağustos Pazar günü Şişli Camiinde kılınan öğlen namazını müteakip Topkapı Çamlık Mezarlığında aile kabristanına defnedildi. Annesini kaybeden Mithat Yümlü’yü bu acı gününde Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer, başkanvekili, Dursun Topçu, eski milletvekili İlhan Kesici, İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Meclis Başkanı Şekip Azdağül, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Marmara Grubu başkanı Akkan Suver, bürokratlar, siyasetçiler, Perpa esnaf ve çalışanları ve yakınları yalnız...