05 / 07 / 2024

marmaray da arıza giderildi mi

marmaray da arıza giderildi mi

Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.

 Stil ve konfor arasında mükemmel bir denge sunan Kia Picanto! İşte Nisan ayı fiyatları!

Kia Picanto, sürüş keyfi, her zaman bağlantıda kalmanıza yardımcı olmak, otururken bir odanın konforunun tadını çıkarmak veya hareket halindeyken kesintisiz eğlence,  size her şeyi tek bir çatı altında sunuyor. İşte Kia Picanto'nun 03 Nisan 2023 fiyat listesi 

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

İstanbul’da simit kaç para? Oda başkanı “zam yok”, simitçi “var” diyor!

Artan enflasyonla birlikte fiyatları sürekli değişen ürünler nedeniyle vatandaşın kafası iyice karışırken evdeki hesap da çarşıya uymaz oldu. Halkın temel gıda maddesi ekmeğin fiyatında sürekli oynama yaşanırken, buna simit de dahil oldu. İstanbul’da yaşayanların önemli kısmı simide 7,5 lira ödemek

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.

Mercedes ölümcül arıza nedeniyle 1 milyon aracı geri çağırdı! Sizin de bu model aracınız varsa...

Almanya'nın lüks sınıfta ürettiği premium otomobil markası Mercedes dünya genelinde satılan 1 milyon aracı tespit edilen ölümcül arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı. Eğer sizin de bu model ve yaş aralığında aracınız varsa hemen yetkili servisi arayın!

Ferrari iki modelindeki ölümcül arıza nedeniyle binlerce aracı geri çağırdı

İtalya'nın lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, frenlerinde tespit edilen üretim hatası nedeniyle iki modelini geri çağırdı.

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

İBB'den çift bilet tarifesi! Hangi hatlarda çift bilet basılıyor? Metro, metrobüs, Marmaray'da fiyat listesi

İBB toplu taşımada 9 Nisan'dan itibaren çift bilet uygulamasına geçti. Öğrenci akbili başta olmak üzere tam akbil, minibüs, servis ücretleri ve diğer araçlara gelen yüzde 40 zammın ardından şimdi de toplu taşımada çift bilet uygulaması başladı.

marmaray da arıza giderildi mi Haberi

marmaray da arıza giderildi mi


Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı. Açıldığı günden bugüne ücretsiz olarak hizmet veren Marmaray'da vatandaşların yoğun ilgisiyle sık sık aksmalar yaşanmakta. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle çalışmayan Marmaray’da yolcular istasyonlardan çıkartıldı. İçeri girmek isteyenlerde alınmadı.


Bu arada fenalık geçiren bir kadın sedye ile istasyondan çıkartıldı. Kadını taşıyan sedyenin asansöre konulması sırasında ise izdiham yaşandı.


Anons yapıldı


Bu arada, Marmaray'ın istasyonlarında sık sık seferlerin yoğunluk nedeniyle aksadığı yönünde anons yapılıyor.


Anonslarda ayrıca gerekmedikçe acil butonunun kullanılmaması...