03 / 05 / 2024

marmaray ibrahimağa istasyonu nerede

marmaray ibrahimağa istasyonu nerede

Marmaray İbrahimağa İstasyonu nereye yapılacak? Marmaray'ı Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na bağlayacak İbrahim Ağa İstasyonu nerede inşa edilecek? Marmaray için Kadıköy İbrahimağa İstasyonu hangi sokakların kesiştiği noktada olacak? İşte cevaplar...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Aytemiz ve Eşarj, elektrikli araç şarj istasyonu sayısını artıracağını açıkladı...

Akaryakıt alanında ilk kez 2017 yılında istasyonlara elektrikli araç şarj noktası kuran Aytemiz, Türkiye'nin ilk elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj ile beraber 2024 yılında hızlı şarj noktalarının sayısını 40 şehirde 60'a çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Türkiye'de 2030'a kadar 200 bin şarj istasyonu hedefleniyor! 40 milyon TL yatırım yapıldı!

Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına yapılan yatırımlar arttı. İşletme ruhsatı alan firma sayısı 30'a ulaşırken, Türkiye'de 4 bin olan şarj istasyonu sayısının 2030 yılına kadar 200 bine ulaşması bekleniyor. Sektör, ihracat açılımını da başlattı.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1305 ada, 5 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

marmaray ibrahimağa istasyonu nerede Haberi

marmaray ibrahimağa istasyonu nerede


Marmaray İbrahimağa İstasyonu'nun yapılacağı lokasyonu Emlakkulisi.com açıklıyor!.. İstanbul'un Kadıköy İlçesi İbrahimağa Transfer Merkezi'nin imar planı, Kadıköy Belediyesi tarafından ilanen askıya çıkarıldı. 


Kadıköy Belediyesi, Marmaray'ı Kadıköy - Kartal Metro Hattı'na bağlayacak Marmaray İbrahimağa İstasyonu için hazırlanan İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatı teklifinin 16 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından onaylandığını duyurdu. 


Kadıköy Belediye Başkanlığı, İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatını 25 Haziran 2014 Çarşamba günü askıya çıkardı. İmar planı, 25 Temmuz 2014 Cuma günü askıdan indirilecek. 



Marmaray İbrahimağa İstasyonu nerede? 




Marmaray İbrahimağa Transfer Merkezi, İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsel üzerine yapılacak. İbrahimağa Marmaray İstasyonu, Dinlenç Caddesi...