28 / 04 / 2024

Marmaray için otopark

Marmaray için otopark

İSPARK, İstanbulluların Marmaray'ı kullanıp kent trafiğindeki araç yükünü azaltması için Kazlıçeşme ve Kozyatağı'na 1500 araçlık iki otopark yapacak. Yeni otoparklar sayesinde birçok araç sürücüsünün köprü trafiğine girmeyecek...

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Otopark Yönetmeliği için geri sayım başladı! 

Kalabalık şehirlerin otopark sorununu çözmek için hayata geçirilen  Yeni Otopark Yönetmeliği 31 Mart 2021 tarihinde yürürlüğe giriyor. Yeşil Bina danışmanlığının öncü firmalarından Altensis'in Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, yeni yönetmelik hakkında değerlendirmede bulundu. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Ünlülere komşu olmak için milyonlar veriyorlar!

Ev sahibi olurken evin konumu, oda sayısı, yapının yaşı, otoparkı, sosyal imkânlarının dışında ünlülere komşu olabilmek için milyonlar harcıyor.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı için geri sayım başladı!

Toplam 43 istasyondan meydana gelen ve 76 kilometre uzunluğundaki güzergahta yolculuk süresini 115 dakikaya indirecek olan  Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın açılışı için geri sayım başladı.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Marmaray için otopark Haberi

Marmaray için otopark

İSPARK, İstanbulluların Marmaray'ı kullanıp kent trafiğindeki araç yükünü azaltması için Kazlıçeşme ve Kozyatağı'na 1500 araçlık iki otopark yapacak.


Vatan gazetesinden Mert İnan'ın haberine göre, İstanbul trafiğindeki araç yükünü büyük ölçüde azaltması beklenen tarihi Marmaray Projesi'ne entegre yeni otoparkların yapılacağı açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK tarafından yapılacak yeni otoparklar sayesinde birçok araç sürücüsünün köprü trafiğine girmeden Marmaray'a teşvik edilmesi planlanıyor.



İstanbul'da hali hazırda devam eden "Park et devam et" projesi sayesinde her gün 100 kilometre uzunluğa denk gelen aracın trafikten çekildiği, 32 noktada 10 bin araç kapasite ile hizmet verildiği belirtiliyor. Günde 1 milyon yolcu taşıması beklenen Marmaray'a entegre yapılacak yeni otoparklarla binlerce aracın trafikten çekilmesi hedefleniyor. İBB yetkilileri, Marmaray Projesi'ne entegre yeni otopark alanlarının çok yakın zamanda faaliyete geçeceğini vurgulurken,...