05 / 05 / 2024

marmaray projesi seferleri

marmaray projesi seferleri

Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda, AA muhabirine açıklama yapan Kahraman, Marmaray'ın tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu, hem deniz hem de karadan geçen teknik bir proje olduğunu söyledi.

Marmaray'ın Üsküdar'dan gerçekleştirdiği seferler büyük ilgi gördü!

Marmaray 'ın sabah saatlerinde Üsküdar 'dan gerçekleştirdiği ilk seferlerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, enikapı'dan Üsküdar'a Marmaray ile 8 dakikada ulaşan vatandaşlar, memnuniyetlerini alkışlarla ifade etti

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır merakla beklediği ulaşım projesi olan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı, 10 Mart'ta açılacak.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

marmaray projesi seferleri Haberi

marmaray projesi seferleri


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Kahraman, Marmaray'a yoğun ilginin devam ettiğini belirterek, "Yolcularımız meraktan ve sistemi tanımak istediklerinden trende fazla kalıyor, trenden inmek istemiyor" dedi. 


Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda, AA muhabirine açıklama yapan Kahraman, Marmaray'ın tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu, hem deniz hem de karadan geçen teknik bir proje olduğunu söyledi. Yolculara, Marmaray'a binerken daha cesur davranmaları çağrısı yapan Kahraman, "Burada herkes çok rahatça seyahat yapabilir. Herhangi bir trenin yolda kalması durumunda da büyük bir sorun yok. Biz senaryoyu buna göre yaptık. Her an her yerde bir araç arızalanabilir. Her araçta da bu yaşanabilir. Kendi aracınız da arızalanır, tren de uçak da arızalanabilir. Biz böyle bir risk yaşamadık. Dün çok yoğun bir yolcu talebi vardı. Yolcularımız zaman...