03 / 05 / 2024

marmarayın derinliği kaç metre

marmarayın derinliği kaç metre

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dedemiz Fatih, karadan gemileri yürüttü, biz de denizin 62 metre derinliğinden treni yürütüyoruz. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunu yapabilir mi?" dedi...

Marmaray derinlik!

Marmaray derinlik konusu herkesin kafasını meşgul ediyor. Hayal gibi gelen Marmaray'ın derinliği tam 60 metre ve bu derinliği ile dünyanın en derin tüneli olma özelliğini taşıyor...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Altın fiyatlarında son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL? 24 Ekim 2023 Salı altın bilezik fiyatları. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Son dakika dolar alış satış fiyatı! 11 Eylül 2023 Pazartesi dolar ne kadar?  Bugün dolar/TL kaç lira?

Dolar alış satış fiyatlarında son durum haftanın ilk işlem gününde, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? 11 Eylül 2023 canlı dolar kuru....

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli yeni maaş zammı hesaplama! 7 bin 500 TL üzeri maaş alanların yeni maaşı kaç TL? İşte o tablo!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli yeni maaş zammı hesaplama... 7 bin 500 TL üzeri maaş alanların yeni maaşı kaç TL? İşte o tablo...

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün! DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün... DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın...

marmarayın derinliği kaç metre Haberi

marmarayın derinliği kaç metre


Erdoğan, Adnan Menderes Havalimanı'nda kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlara seslendi. 


İzmir'de, AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayının Binali Yıldırım olduğunu anımsatan Erdoğan, "O da bugün yarın güzel bir basın toplantısıyla bunlara hadlerini bildirecek. Çünkü bunlar dolaylı yollardan acaba ne yaparım diyor. Zira bunların hayatlarında benim mesai arkadaşlarım yaptığı başarılar yok" diye konuştu.


AK Parti olarak ulaştırma alanında önemli çalışmalara imza attıklarını, İstanbul-İzmir arasının 3 saate düştüğünü söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:


"Kardeşlerim yolsuzlukların içinde olan hükümet bunu yapabilir mi? Soruyorum sizlere 5,5 milyar, eski rakamla 5,5 katrilyon tutarında bir Marmaray yaptık biz. 153 yıllık rüya. Yani dedemiz Fatih, karadan gemileri yürüttü biz de denizin 62 metre derinliğinden treni yürütüyoruz. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunu yapabilir mi kardeşlerim?"


- "10 yılda, 17 bin kilometre bölünmüş yol" 


Türkiye'de...