04 / 05 / 2024

marmarayın test sürüşü

marmarayın test sürüşü

"Asrın projesi" Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını uçurdu. Projenin testi bile fiyatları yüzde 30 artırdı. EVA Gayrimenkul değerleme uzmanı Gökçen Taşkın, "Bölgede markalı konutların birim metrekaresi yüzde 30 arttı" dedi...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Motosiklet kullananlar dikkat! B ve A1 sınıfı sürücü belgesi olanlar motosiklet kullanabilecek!

Motorsiklet kullanan sürücüler için yeni bir karar daha Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 125 cc'nin altında bulunan motorlar B ehliyet ile kullanılabilecek.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

De-Fi sisteminin en büyük sabitkoinlerinden Terra'daki çöküşün etkileri sürüyor. Kripto para sektörünün tamamında değer kaybı devam ederken, De-Fi bağlantılı tokenlardaki değer kaybı daha da çok oldu. 

Ticari araçların öncüsü Fiat Ducato Van'ın Mayıs fiyatları belli oldu! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Birinci sınıf sürüş keyfi vadeden Fiat Ducato Van, yük taşımacılığının öncülerinden ve sınıfının lideri konumunda. Peki Fiat Ducato Van Mayıs ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte Fiat Ducato Van 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda ilk test sürüşü yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçeden geçecek 13 istasyona sahip Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

marmarayın test sürüşü Haberi

marmarayın test sürüşü


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yüzyılın değil, asırların projesi" diye tanımladığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı. Projeyle Boğaz geçişinin 4 dakikaya inmesi ve günde 1 milyon kişinin ulaşımının sağlanacak olması gayrimenkul sektörüne doping etkisi yaptı. Transfer istasyonları Avrupa Yakası'nda Halkalı, Kazlıçeşme ve Yenikapı, Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme, Bostancı, Maltepe, Pendik ve Gebze olarak belirlenen projenin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının da tavan yapması bekleniyor. 29 Ekim'de Kartal-Kadıköy Hızlı Tren Hattı ile eş zamanlı olarak tamamlanması hedeflenen Marmaray projesi henüz test aşamasında bile bölgedeki konut fiyatlarını yüzde 30 etkiledi. 


RAYLI DOPİNG SİSTEMİ 


İstanbul'da hayata geçirilen her ulaşım projesi, hitap ettiği bölgelerde gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor. Bunun en güzel örneği ise henüz fizibilite aşamasındayken bile bölgedeki konut fiyatlarına en az yüzde 20 prim yaptıran Avcılar-...