02 / 05 / 2024

Marmaris Altınyunus finansal raporlarını açıkladı

Marmaris Altınyunus finansal raporlarını açıkladı

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıkladığı rapor...

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Finansal terim indikatör ne demek? İndikatörler ne işe yarar?

Dolar, kripto, altın ve borsa yatırımcıları tarafından takip edilen konulardan biri olan indikatör, finansal bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılara al sat işlemlerinde sinyal gösteren indikatörler, önemli yol göstericilerdir. İşte indikatörler hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Gram altın sene sonunda bu kadar olacak! Uzmanı resmen açıkladı!

Altın fiyatlarındaki artış beklentileri devam ediyor. Finansal piyasalar uzmanı Tuna Kaya, gram altının son kez alım fırsatı vereceğini söyledi.

Altını olanlar yaşadı! Fiyatlarda patlama meydana gelecek! İşte detaylar!

Altını olanlar dikkat etmeli. Finansal analist İslam Memiş, altını olan vatandaşlar için değerlendirmede bulundu. İşte detaylar!

Finans uzmanları gram altının 1000 lirayı ne zaman aşacağını açıkladı! Gram altınlarını bozdurmayı düşünenler dikkat

Biz Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Marmaris Altınyunus finansal raporlarını açıkladı Haberi

Marmaris Altınyunus finansal raporlarını açıkladı


Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporları için