16 / 05 / 2024

Marmaris kamp alanı davası

Marmaris kamp alanı davası

Köy Hizmetleri kapatıldıktan sonra bir çok kurumun sahip olmak için mücadele verdiği Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu.

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 2444 ada 1 parselde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesinde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Güllü, işlettiği mekanın kirasını ödemeyince mahkemelik oldu!

Fethiye’nin Çalış semtinde kamp alanının işletmesini yapan şarkıcı Güllü, 5 bin 200 Türk Lirası olan kira tutarını aylardır ödemediği iddiasıyla mülk sahibiyle mahkemelik oldu. 

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nden karavan kamp alanı talebi!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, kamp-karavan turizminin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taleplerini aktardı. Taleplerde 5 yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması da bulunuyor. 

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Nitelikli doğal koruma alanlarına kamp alanı yapılabilecek!

Alınan yeni kararla “nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi ancak buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları kurulabilecek.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Çatalca'ya 27 bin metrekarelik Ekoköy!

AKP İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Belgrad Mahallesi'nde bir proje düşüncesi var. 27 bin metrekarelik bir Ekoköy kuruluyor. Neler yapılacak? Ekosistem projede kamp alanı, festival alanı, spor alanı ve ekotarım alanı olacak" dedi..

TSK'ya ait askeri kamp alanının Katarlılara satıldığı iddiası Meclis'te!

CHP İzmir Milletvekili Bakan, Seferihisar'ın Özdere'de yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait kamp alanının Katarlılara satıldığı iddiasını Meclis gündemine taşıdı...

Özdere'deki askeri kamp alanı Katarlılara mı satıldı?

Özdere'deki Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait hizmete devam eden kamp ile yanındaki Merkez Bankası kampının Katarlılara satışı için hazırlık yapıldığı iddia edildi.

Marmaris kamp alanı davası Haberi

Marmaris kamp alanı davası

Köy Hizmetleri kapatıldıktan sonra bir çok kurumun sahip olmak için mücadele verdiği Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu. İl Özel İdaresi’nin de kapatılmasıyla Büyükşehir’e geçen kamp için Milli Parklar Müdürlüğü Danıştay’a başvurdu ve piyasa değeri 30 milyon dolar olan kampın kendilerine verilmesini istedi.


Muğla Marmaris’te İçmeler sahilindeki 30 bin metrekarelik eski Köy Hizmetleri Kampı bu defa Büyükşehir Belediyesi ile Milli Parklar Müdürlüğü’nü karşı karşıya getirdi. Müdürlük, amacına uygun kullanılmadığı iddiasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi hakkında tahsis davası açtı.


Marmaris İçmeler’de denize sıfır 30 bin metrekare alan üzerine 1982 yılında Köy Hizmetleri Kampı, 80'li ve 90'lı yıllarda özellikle üst düzey bürokratların gözde tatil yeri olarak tanındı. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün kapatılmasının ardından İl Özel İdaresi’ne geçti. Başta Orman Bakanlığı ve Milli Parklar...