30 / 04 / 2024

Marmaris Karacasöğüt projeleri

Marmaris Karacasöğüt projeleri

Kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris' in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi' ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Marmaris Söğüt'te imar barışı mağduriyeti!

İmar Barışında sürenin dolmasıyla beraber çelişkili kararlar alındı ve mağduriyetler yaşandı. Fırsat bu fırsat diyerek el altından otelindeki oda sayısını artıranlar, inşaat alanını yatay ve dikey olarak genişletenler, tarım arazilerini talan eden yaşların yanında kurular da yanıyor.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin 81 şehrinde "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda millet bahçeleri, hizmete alınıyor. Peki millet bahçeleri projelerinde son durum ne? Kaç tane millet bahçesi yapılacak. İşte Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Marmaris Karacasöğüt projeleri Haberi

Marmaris Karacasöğüt projeleri

Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından her türlü tasarrufu Muğla Çevre Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi'ne (MUÇEV) devredilen ve kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris'in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi'ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi. İhalenin ertelenme gerekçesi ise açıklanmadı. 


Ramazan ayına denk gelen 2006 yılı Ekim'inde Marmaris'in Bördübet Mevkisi'ndeki Golden Key Otel'e yerleşen dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatilini uzatarak Ramazan Bayramını da Marmaris'te geçirdi. 


Erdoğan, 30 kişilik bir grupla, temiz denizi, bol balığı ile ünlü Selimiye Köyü'nde Sardunya Restoran'a geldi. Restoranın iskelesine tekneden zorlukla inen Erdoğan, köyün 15 yıllık muhtarı Bayram Şahin'in dile getirdiği sıkıntılarda önceliği iskeleye tanıdı. 


Başbakan, Selimiye'ye iskele yapılması için ödenek çıkartılması talimatını verdi. Özel Çevre Fonu'ndan gönderilen 750 bin TL ödenek...