07 / 05 / 2024

marmaris lüks otel

marmaris lüks otel

Marmaris turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesine ait 5 yıldızlı otel, istenildiği iddia edilen yıllık yaklaşık 1 milyon dolar kira bedeli nedeniyle talipli çıkmayınca kaderine terk edildi. Turizmciler bölge için otelin bir an önce turizme kazandırılmasını istiyor.

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Belediyeye ait 12 adet parkur alanı kiraya veriliyor! 50 bin 400 TL teminatla lüks semtte ticaret yapın!

Marmaris Belediyesi 12 adet parkur alanı kiraya verdiğini duyurdu.  50 bin 400 TL’den başlayan teminatlarla lüks semtte işletmeni olsun! İşte detaylar…

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Marmaris Club Chicago Otel 7.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Armutalan Mahallesi 0 Ada, 4189 Parseldeki 6 katlı oteli 7 milyon 386 bin 622 TL'ye icradan satıyor...

Marmaris'teki onlarca otel satışta!

Türkiye'de geçtiğimiz yaz sezonunun çok iyi geçmesine Muğla’nın Marmaris İlçesinde onlarca otel satış listesine kondu.

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

marmaris lüks otel Haberi

marmaris lüks otel

Marmaris'in dünyaca ünlü 11 kilometre mesafedeki turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan 189 odalı, denize sıfır 5 yıldızlı Munamar Beach Otel, 2010 yılında Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani tarafından 15 milyon dolara satın alındı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şeyhin, sahilin bir bölümünü kapatma şartıyla oteli ailesinin tatil yapabileceği yazlık saray haline getirme planı dönemin İçmeler Belde Belediye Meclisi tarafından kabul edilmedi. İsteğin geri çevrilmesiyle otel, yıllık 1 milyon dolara 5 yıllığına bir turizm şirketine (Güney Yıldızı Otelcilik Şirketi) kiralandı. Şirket, geçen yıl temmuz ayına kadar 7 yıl süreyle oteli kiracı olarak işletti. Kontratın bitmesi üzerine Şeyh Thani'nin avukatları ve işletmeci tekrar masaya oturdu. Şeyh'in istediği ileri sürülen KDV hariç yıllık 1 milyon 200 bin...