03 / 05 / 2024

Marmaris otel mühür

Marmaris otel mühür

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Marmaris 'te TMSF 'den satın alınan arazide yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaat alanı, mühürleri bozularak çalışmaya devam edildiği için ikinci kez mühürlendi

Şişli'de 24 bin metrekarelik rezerv alandaki rezidans inşaatına 2'nci mühür geldi!

Şişli'nin 'Kanal İstanbul'u olarak anılan 24 bin metrekarelik rezerv alandaki inşaata ikinci kez mühür vuruldu. İşte ayrıntılar...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasını merakla takip ediyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor herkes hemen gümüşe baksın! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Marmaris'te imara aykırı binaların yıkımı devam ediyor!

Muğla Marmaris'te imara aykırı olduğu bildirilen yapıların yıkımına devam edildi. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Marmaris otel mühür Haberi

Marmaris otel mühür


Marmaris'te yapımına başlanan ancak Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığı için mühürlenen 5 yıldızlı otelin inşaatı ikinci kez mühürlendi.  


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan 40 bin 770 metrekarelik arazide, 654 oda kapasiteli lüks bir otel yapılması için bir süre önce hafriyat çalışmalarına başlandı. 


Muğla Valiliğine, söz konusu inşaata gerekli izinler alınmadan başlandığı yönünde şikayette bulunulması üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek inceleme yaptı ve "ÇED olumludur" veya "ÇED gerekli değildir" kararı alınmadan otel inşatına başlandığını tespit etti. Bunun üzerine kaymakamlık tarafından görevlendirilen Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün inşaat alanının etrafını şeritlerle çevirerek mühürleme işlemini gerçekleştirdi.


Söz konusu alanda hafriyat çalışmalarının devam ettiği ihbarı üzerine yeniden bölgeye giden zabıta,...