30 / 06 / 2024

marmaris tekne park ne zaman yapılacak

marmaris tekne park ne zaman yapılacak

Deniz Ticaret Odası (DTO) Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi,ilk etapta Marmaris'in Hisarönü körfezinde 2 koyda söz konusu projenin uygulanacağını belirterek, "Koylara 60-70 tekne-yat kapasiteli tekne parklar yapılacak" dedi

Kumkapı Tekne Parkı Projesi 12 ayda inşa edilecek!

Fatih’teki Kumkapı Balıkçı barınağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, 30 milyon liralık yatırımla yenileniyor.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

Park Panorama Otel, öğrenci yurduna dönüştürüldü!

Marmaris'teki etrafı kızılçam ormanlarıyla kaplı, leb-i derya manzaralı, "Park Panorama" adlı 5 yıldızlı otel, Bakanlık oluruyla, öğrenci yurduna dönüştürüldü.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

Bebek'e tekne park mı inşa edilecek?

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak...

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

Boğaz'a 4 teknepark daha geliyor!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015 yılı içinde hizmete girmesi planlanıyor.

İstanbul'un park sorunu nasıl çözülecek?

Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye yapılacak olan tekne park projesinin 2015'te hizmete açılması planlanıyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul'un park sorunuyla ilgili projelerini anlattı...

İstanbul Boğazı'na kurulacak tekneparklar 2015'te hizmete girecek!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015’te hizmete girmesi planlanıyor. Tekne parklar 50 milyon liraya mal olacak

Marmaris'e Botanik Park Bitki Müzesi müjdesi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Marmaris Yolu üzerinde bulunan Çamlı ve Çetibeli mahalleleri arasındaki 10 dönüm alanda Botanik Park - Bitki Müzesi yapılacak.

Marmaris yolu üzerine Botanik Park Bitki Müzesi yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Botanik Park- Bitki Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze; Marmaris yolu üzerinde bulunan Çamlı Mahallesi ve Çetibeli Mahallesi arasında bulunan arsa üzerine yapılacak.

Marmaris'e Botanik Park-Bitki Müzesi yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Marmaris Yolu üzerinde bulunan Çamlı ve Çetibeli mahalleleri arasındaki 10 dönüm alanda Botanik Park - Bitki Müzesi yapılacak.

marmaris tekne park ne zaman yapılacak Haberi

marmaris tekne park ne zaman yapılacak


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın hazırladığı ve yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı "Tekne Park" projesine denizcilerden tam destek geldi. Bakanlığın amatör denizciliği geliştirmek için, denize kıyısı bulunan illerde inşa edeceği parklardan, küçük tekne sahipleri faydalanabilecek. Projenin hayata geçmesiyle, sadece yüksek gelir grubundakilerin faydalanabildiği mevcut marina ve yat limanlarına alternatif oluşacak. Deniz Ticaret Odası (DTO) Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi, projeyi olumlu bulduklarını ve desteklediklerini söyledi. 


Ucuz hizmet

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın hazırladığı projeye göre, denize kıyısı olan her ile "Tekne Parklar" yapılacak. Tekne sahipleri teknelerini güvenli ve ucuz bir şekilde buralarda barındırabilecek, bakım-onarım işlemlerini yapma imkanına sahip olacak. Bakanlığın konuyla ilgili hazırladığı raporda, amatör denizciliğin istenilen düzeyde gelişmediği belirtilerek, "Amatör denizcilik halkımızın gözünde lüks bir denizcilik faaliyetidir. Tekne veya yat...