29 / 04 / 2024

Mars GYO sakarya

Mars GYO sakarya

Sakarya Serdivan'da gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra profesyonel site yönetimi ve inşaat projeleriyle de hizmet veren Mars GYO ilk yılını kutladı.

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO, Paye Sakarya projesinden 23,5 milyon TL'lik, Evora İzmir'den 252,9 milyon TL'lik gayrimenkul sattı! 

Halk GYO 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamlarını açıkladı. Peki Halk GYO kaç TL'lik satış ve kiralama işlemi gerçekleştirdi? İşte o son dakika rakamlar...

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya projesinin arsa değeri 462 milyon TL! Halk GYO açıkladı!

Halk GYO Paye Sakarya projesinin hayata geçirildiği Sakarya Adapazarı'ndaki Tepekum Mahallesi 4932 ada 1 parselin değerini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Reysaş GYO, Sakarya'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye'deki deposunu 1 yıllığına kiraya verdi.

Mars GYO sakarya Haberi

Mars GYO sakarya

Sakarya Serpan'da faaliyetlerine başlayan Mars GYO 1. yılını kutladı. Mars GYO, gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra profesyonel site yönetimi ve inşaat projeleriyle de hizmet veriyor. Kaliteli hizmet parolasıyla yoluna devam etmeyi hedefliyor.


Yeni...