19 / 05 / 2024

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yerli tarafından kuruldu.

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Mars evinin fiyatı 500 bin dolar oldu! 

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' için istenilen fiyat belli oldu. Dijital ev için 500 bin dolar fiyat belirlendi. 

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Elon Musk'tan 'Mars'ta kendi kendine yeten bir şehir kurma' hedefi!

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Muski 2026 yılına kadar Mars'ta kendi kendine yeten bir şehir kurmayı hedefliyor. 

Elon Musk, Mars'ın kolonileştirilmesi adına tüm mülklerini satacak!

Dünyanın en zengin kişisi unvanına sahip SpaceX ve Tesla kurucusu Elon Musk’ın Mars’ın kolonileştirilmesi için sahip olduğu tüm mülkleri satmaya niyetli olduğu açıklandı.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yerli tarafından kuruldu.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Mars 19'a ailelerden yoğun ilgi!

Mars 19 projesi çocuklarının eğitimlerinden dolayı yaşamını yeniden planlayan ailelerin ilgi odağı oldu. Proje İstanbul Avcılar’da 3 üniversite ve 3 büyük koleje komşu lokasyonda yükseliyor. 

Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı!

Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da geniş ve ferah balkonlu daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin bu yılın son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor..

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yerli tarafından kuruldu.

Mars İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu baslıca şunlardır. 1-Her türlü temizlik maddelerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak,ithal ve ihraç etmek, konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel ihalelere katılmak, anlaşmalar yapmak. 2-Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak 3- Her türlü gıda maddelerini almak,satmak,paketlemek için tesisler kurmak,işetmek,kiralamak,kiraya vermek,bu maddelerin pazarlaması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacıyla gerekli olan satış mağazaları açmak ve işletmek. 4-Her türlü inşaat taahhüt isleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarının yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...