29 / 04 / 2024

Marshall Gör and Boya

Marshall Gör and Boya

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Naci Görür'den 2 il için deprem açıklaması!

Dün Kayseri'de 3.8 ve 3.9, Aydın'da da 3.9 şiddetlerinde depremler yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremleri değerlendirdi. 

Mimar Şehnaz Ünügür'den eski eşine mal davası!

Mimar Şehnaz Ünügür, 5 yıl önce boşandığı Corvus şaraplarının sahibi eski eşi Reşit Soley’e boşanma kurallarına aykırı davrandığı nedeniyle alacak davası açtı. İddiaya göre Soley 10 taşınmazı devir günü başkalarına kiraladı.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Başkale travertenleri yoğun ilgi görüyor!

Van''ın Başkale ilçesinde bulunan ve Pamukkale'yi andıran travertenler, kış mevsiminde ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Tavertenler, doğa harikası görüntüsü ve Denizli'deki Pamukkale'ye benzerliğiyle ilgi çekiyor.

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor!

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve de doğal jakuziyi andıran göletlere girerek serinleyen turistler, yemyeşil doğanın ve de manzaranın tadını çıkardı.

Abell and Cleland 5-6 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Londra’ nın kalbinde, çok rağbet görülen bir bölgede bulunan Abell&Cleland, Thames Nehri’ne yakın ve başkentin tanınan üniversitelerine uygun uzaklıkta konumlanıyor. Abell and Cleland 5-6 Nisan'da görücüye çıkıyor.

Canan Hoşgör, Hamdi Alkan'ın verdiği villayı yapım şirketine kiraladı!

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Meriç Nehri'ndeki su miktarı yaz günlerini andırıyor!

Trakya bölgesinde yağışlar beklenenin altında gerçekleşti. Daha önceki yıllarda özellikle kış mevsiminde kar ve yağmur nehirlerin su seviyesini yükseltiyordu. Ancak Edirne’den geçen önemli nehirlerden biri olan Meriç'te su seviyesi yaz günlerini andırıyor

Viaport Houses and Suites Kurtköy'ün havadan en yeni görüntüleri!

Viaport Houses and Suites projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Marshall Gör and Boya Haberi

Marshall Gör and Boya

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, sonbahar ruhunu en iyi şekilde evimize yansıtacak çok kullanışlı ve şık öneriler hazırladı. "Yaz boyunca yaptığınız seyahatlerden ilham alarak evinizi sonbahara hazırlayın" temasıyla oluşturulan öneriler, yeni taşınanlar ya da evinde sonbahar değişikliği yapmak isteyenler için en güncel dekorasyon ve renk uyumu çözümleri sunuyor.


Seyahatten ilham alan sonbahar duvarları

En sık seyahat ettiğimiz mevsim olan yaza ait fotoğraflar, küçük tatil objeleri, tatili hatırlatan renkler ve desenler sonbahar dekorasyonu için yaratıcı ve özgün fikirler verecektir. Örneğin, konakladığımız mekânlardaki ve uğradığımız restoranlardaki küçük ayrıntılar, “ben olsaydım nasıl kullanırdım” diye düşündüğümüz nesneler, hatta ilgi çekici tabelalar ya da el ilanları bile, kendimizi yansıtan bir sonbahar ortamı oluşturma konusunda bize ilham verebilir. Bu tatil anılarımızı dekoratif bir...