27 / 04 / 2024

Marshall Renk Hareketi nedir

Marshall Renk Hareketi nedir

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Vedat Arslan: Haziran sonrası konut alma hareketi başlayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Mart ayında inşaat malzemeleri endeksinde fiyat hareketi görülmedi! 

İTO Şubat 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda fiyat hareketi yaşanmadı...

Hamas Hareketi'nden Doğu Kudüs'te yeni yasa dışı konut inşa edilmesine tepki! 

Netanyahu, Doğu Kudüs'teki iki yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 5 bin 200 yeni konut inşa edileceğini belirtmişti. Hamas Hareketi, karar için "İşgal güçleri, insan haklarına ilişkin yasalara karşı zorbacı bir mantıkla hareket ediyor" diyerek tepki gösterdi... 

Axalta’dan mimarlara renk odası deneyimi!

Axalta, Türkiye’de ikinci fabrikası olan Çerkezköy’deki üretim tesisinin ardından, İstanbul’da bir renk odasını hizmete sunuyor. 150 metrekarede iki binin üzerinde renk teşhir edilirken mimarlar ve projelerin cephe sorumluları, renk numunelerini karşılaştırarak seçebilme imkanına sahip olacak...

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

7 Renk Selçuklu görselleri!

7 Renk Selçuklu görselleri haberimizde yer alıyor. "Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile hayata geçirilen proje lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Marshall Renk Hareketi nedir Haberi

Marshall Renk Hareketi nedir

Talip Köleoğlıı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin rengarenk caddeler projesi kapsamında Kasım ayında İstanbul'da Akzonobel Marshall boya firmasıyla imzaları atılan proje; Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı' nın tarihi evlerinin restore edilerek boyanmasıyla hayata geçiyor.


Gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmek için dünya çapında başlatılan bir girişim olan Akzonobel Global Renk Hareketi, Türkiye' de Marshall' la 2010 yılında Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Sokağı' nda başlayarak, Yıldız Sarayı, Manisa Kula, Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi ve Kastamonu' ya kadar ulaştı.


Bu yıl renk hareketi Hatay' a geliyor, mistik Antakya' nın benzersiz hikayesini renklerin gücü ile ortaya çıkarmasının heyecanı yaşanıyor.Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle...