26 / 08 / 2024

mart ayında en çok Ege Yapı sattı

mart ayında en çok Ege Yapı sattı

Gayrimenkul sektörü oyuncularından EgeYapı Group, mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mart ayında artış gösterdi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin mart ayına ilişkin mevsimselliklerden arındırılmış olarak inşaat üretim verilerini açıkladı. Buna göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, mart ayında önceki aya göre yüzde 0,1 kadar yükseldi.

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

ABD'de inşaat harcamaları mart ayında düşüş gösterdi! 

ABD'de inşaat harcamaları mart ayında artış beklentisinin tam aksine yüzde 0,2 oranında azalmış oldu.

İngiltere'de konut fiyatları mart ayında düşüş gösterdi!

Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları, mart ayında aylık bazda yüzde 0,1 kadar düştü, senelik bazda yüzde 0,3 yükseliş göstermiş oldu.

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Türkiye’de ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil Togg T10X olarak gerçekleşti. Yapılan açıklamada, Togg’un SUV modeli T10X V2'de zirvedeki yerini aldı. İşte haberin detayları...

mart ayında en çok Ege Yapı sattı Haberi

mart ayında en çok Ege Yapı sattı

Gayrimenkul sektörü oyuncularından EgeYapı Group, mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu. Yayınlanan mart ayı raporunda satış ve hasılatta birinci olan EgeYapı Group 213 adet bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde...