15 / 05 / 2024

MASKİ projelerde incelemeler

MASKİ projelerde incelemeler

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracakları Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası'nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Kasım'da çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camisi ile AKM'de incelemeler yaptı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı hız kesmeden devam eden Taksim Camisi ile Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemeler yaptı.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Dölen tarafından kuruldu.

Mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek!

Meclise sunulan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek.

Dev projelerde çalışan 100 bin iş makinesi kontakt kapatıyor!

Makinelerin uzaktan takip edilmesiyle daha verimli çalışması için fırsat sunan eSIM teknolojisinde getirilen yerlilik şartı, kritik projelerde çalışan 100 bine yakın iş makinesini kontakt kapatıyor.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cargün ve Yusuf Tuna ortaklığıyla kuruldu.

MASKİ projelerde incelemeler Haberi

MASKİ projelerde incelemeler

İller Bankası yetkilileriyle birlikte atık su arıtma tesislerinin yapılacağı alanların incelendiğini ve bu incelemelerin ardından projelerin ihale süreçlerinin başlatılacağını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Manisa Büyiikşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergiin, gerek katı atık bertaraf tesisleri, gerekse de bizim yatırım alanımızı ilgilendiren atık su arıtma tesisleri yatırımları konusuna oldukça duyarlı yaklaşıyor. Biz de bu çevre sağlığını ilgilendiren projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için hızla projelendirme ve ihale çalışması içerisine girdik. İller Bankası yetkililerinin yatırımların yapılacağı alanlardaki incelemelerinin ardından hızla ihale sürecini başlatacağız" diye konuştu. 


Dokuz...