18 / 05 / 2024

maski yakup koç

maski yakup koç

MASKİ Genel Müdürlüğü, proje alanlarında incelemelerde bulundu. Arıtma tesislerinin yapılacağı alanlarda incelemelerin gerçekleştiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ihale süreçlerinin hızla başlatılacağını dile getirdi...

Manisa'daki arıtma tesisleri için geri sayım başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracağı atık su arıtma tesislerine ait kredilerin İller Bankası tarafından onaylanmasından sonra proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Kırkağaç’a hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirtti.

Yakup Koç'tan Muradiye'ye yapılacak arıtma tesisi açıklaması!

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Muradiye'ye kazandırılması planlanan Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

MASKİ’den Gediz için dev hamle!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Muradiye Atıksu Arıtma Tesisi'nin yaklaşık 152 bin kişiye hizmet verecek tesis yerinin kesinleşmesiyle proje çalışmalarına süratle başlanılacağını söyledi.

Manisa'daki 3 mahallenin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, geçtiğimiz hafta sonu Manisa Selendi’ye bağlı Kayranlar, Akçakertil ve Şehirlioğlu mahallelerinde gerçekleştirilen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Saruhanlı’nın içme suyu sorunu çözülüyor!

MASKİ, Saruhanlı ilçesinin 2048 yılına kadar içme suyu sorununu çözecek tesislerde sona yaklaştı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, içme suyu ve arıtma tesisinin en yeni teknoloji kullanılarak inşa edildiğini söyledi.

Yakup Koç: Gediz projesinin startını verdik!

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, " Gediz 'i kirlilikten kurtarmak için uygulanacak en önemli projenin startını verdik " dedi.

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi 30 Nisan'da!

Manisa atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

Manisa'da 19 mahalleye içme suyu müjdesi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), içme suyu bulunmayan 19 mahallenin su sorununu çeşitli noktalara açılacak sondajlarla çözüyor. İşte MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç'un açıklamaları...

Yakup Koç: Manisa için önemli projelerimiz var!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Manisa’da hayata geçireceği hizmetlerin, ilin gelişimi noktasında büyük önem arz ettiğini ifade eden Koç, “Manisa’ya altyapı kimliği kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli projelerimiz var" dedi

Manisa'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa’nın altyapı sistemini oluşturmak için önemli adımlar attıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Kurum olarak il genelinde altyapıyı (içme suyu ve kanalizasyon) kalkındıracak adımları atmaya başladık" dedi

Yakup Koç: Manisa'da altyapı hamlesini başlattık!

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında konuk etti.

Manisa'da 11 atık su arıtma tesisi için ihaleye çıkılıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevresel açıdan büyük önem taşıyan atık su arıtma tesislerinin aktif olarak kullanılması noktasında çalışmalarına hız verdi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç konuyla ilgili açıklama yaptı...

maski yakup koç Haberi

maski yakup koç


MASKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası'nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu. Arıtma tesislerinin yapılacağı alanlarda incelemelerin gerçekleştiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ihale süreçlerinin hızla başlatılacağını söyledi. 

MASKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılı faaliyet programı dahilinde çalışmalarını başlattığı Atık Su Arıtma Tesisleri'nin ihale süreçlerinde önemli yol aldı. Manisa-Merkez, Alaşehir. 

Turgutlu ve Gördes ilçelerinde projenin gerçekleşeceği alanlar üzerinde yapılan incelemelerde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç. 

Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı A. Ulvi Kaynak, Plan-Proje İnşaat ve Yatırım Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, İller Bankası Genel Müdürlüğü ve İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte ilgili daire başkanlığı çalışanları katıldı. 

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes ilçelerinde hayata...