19 / 05 / 2024

Maskoda bu kış için özel alternatifler

Maskoda bu kış için özel alternatifler

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu kış evleri sıcacık yapacak en özel mobilya alternatifleriyle geliyor…

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Çekme kat ne demek?

Çekme kat bir yapıda önemli kısımlardan biridir.  Bu kısım yapının önemli bir unsurudur ve inşaat alanında kullanılan bir terimdir. Aynı zamanda tapuda da önemli bir yer teşkil eder. Peki çekme kat ne demek, çekme kat imar affına girer mi? İşte çekme kat hakkında kapsamlı bilgiler...

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bakanlık bu kış kömür yardımı yapacak... Kış gelmeden başvurunuzu yapın... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Gram altının son dönemlerdeki çıkışları vatandaşı tedirgin ederken, bu çıkışların daha ne kadar süreceği, Uzman isim Hatice Kolçak tarafından yapıldı. Kolçak, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında geleceğini ifade etti.

Netflix şifre paylaşımını yasakladı, abonelikte artış yaşandı!

Netflix kısa süre önce şifre paylaşımına kısıtlama getirmişti. Bu kısıtlamaların sonucunda, Netflix aboneliklerinin artışı gözden kaçmadı. Dünya çapında dizi ve film platformu olan Netflix, getirdiği yasakların sonucunu olumlu bir şekilde almaya başladı. 

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Altın borcu olanlar varsa bu habere kesinlikle bakın! İslam Memiş herkesi uyardı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ücretlerinin yakın bir zamanda yükseleceğini ve bu çıkışın avantajını kaçırmak isteyenlerin dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Memiş, altın ücretlerinin çıkışının zamanının yaklaştığını söyledi.

Kripto paralarda büyük çıkış! Bir haftadaki yükselişi herkesi şaşırttı 

Bir zaman önce durgunlaşan ve sonra düşüş ivmesine giren kripto piyasalar tekrar hareketlenmeye başladı. Son trend BRC-20 kripto para birimleri de bu çıkıştan payıma düşeni elde etti. 

Maskoda bu kış için özel alternatifler Haberi

Maskoda bu kış için özel alternatifler

Klasikten moderne, antikadan ofis ve bebe mobilyalarına kadar pek çok alternatifi; 700'ü aşkın mağaza ve 500'den fazla markayla bir arada sunan "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" MASKO, bu kış yuvasında sıcacık bir hava estirmek isteyenleri bekliyor.

Her bütçeye uygun mobilya alternatifleri ile en yeni dekorasyon trendlerini tüketiciler için cazip fırsatlarla sunan MASKO, bu kış da yenilikçi tasarımları ile farklı olmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Soğuk kış günlerinin gelmesiyle evlerinde daha çok vakit geçirecek olanlara farklı alternatifleri ile yepyeni bir yuva dekore eden MASKO, nostaljik çizgiler kadar modern tasarımlarla da dikkat çekiyor.

Mobilyada rahatlığın ön plana çıktığı 2012 kışında “L Koltuklar” ve uzanma köşeleri öne çıkıyor. Yumuşak minderler ve büyük yastıklarla dekore edilen koltuklar kombin edildikleri puflarla tamamlanıyor.

Ergonomik ve fonksiyonel tasarımların ön...